tällaista

Amerikan intiaaneja ja intiaanikulttuureja koskeva keskustelu
Witko
Posts: 7817
Joined: Tue 09.02.2010 14:59
Location: Pori

Re: tällaista

Postby Witko » Fri 05.04.2019 17:47

Alan miehille kuten Haukka-ke-ta-le ja Witko-hum-puuki-maa-kari on tiedossa ehkä lisää Alkon hyvettä, sillä samassa Iltalehden artikkelissa oli pientä lupausta että toinenkin legenda saattaa tulla takaisin ja Soppa & Iso G = hemmetin hyvä ja raikas humalatila saavutetaan melko nopeasti.

Tämän rivin kun tyhjentää lauantaina niin voi olla vähän tukka vinossa l. hyvässä hapessa.
Image

Tässä yksi onnellinen Gambina-perheen käyttäjä ja huomaa hartaan tiukka katse tulevaisuuteen ja iloisia humala hetkiä on tiedossa.
Image

Tässä myös naseva kuva huom! Rioja Tinto josta sai kuulemma halvimmat kännit 1970-luvulla joten se aika on Witkolta ohi. Juomista jaloin kumminkin ja tähän vielä Herba kyytipojaksi niin on se ihme jos ei ala jalka vippamaan isollakkin miehellä.
Image
Image

Ja tässä loppu cocktailina todellinen alan miesten tisle koviin keleihin, kaikkiin säihin, ei sovi kuin todellisille ammattilaisille.
Image

Witko

Haukka
Posts: 6280
Joined: Fri 12.03.2010 21:08
Location: Helsinki

Re: tällaista

Postby Haukka » Fri 05.04.2019 19:00

Sorbus on itse asiassa hienojen naisten juoma, jota miehet ovat yrittäneet omia itselleen. Tuossa Wanhan ajan Sormus-mainos:

Image

Toukokuussa kauppoihin palaava Sorbus on niin sanottu "kuohiittu" versio. Kyseessä ei siis ole entinen legendaarinen ”aperitiivi”, joka edullisen hinta-laatu -suhteensa vuoksi nautti puistokemistien ja vähän ärjymmänkin porukan akamatonta suosiota. Seniorimanageri Katja Berntzen kertoo, että uusi Sorbus on valmisjuomasekoitus eli drinkki. Vahvuus on vain 6,5, kun taas aiemmin prosentteja oli puolta enemmän. Tämä saattaa olla pettymys kaikkein raavaammille miehille, mutta Sorbuksen tulevat naisasiakkaat tuskin surevat tätä asiaa. Ja jos joku ei tiedä mistä nimi Sorbus tulee niin kerrotaan se tietämättömille. Se tulee sanoista Sorbus aucuparia ja tämä tyylikäs nimi merkitsee latinaksi pihlajaa tai pihlajanmarjaa.

Gambinasta sen verran, että sen tunsivat jo saksalaiset sotilaat.

Image

puhumattakaan katujen iloisista kulkijoista...

Image
Haukka


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests