Nashville Cafe Parasta Kantria-Parasta Aikaa

Musiikkiaiheinen keskustelu
Jenkki-MLC-
Posts: 52
Joined: Wed 26.04.2006 21:04
Location: "Backwood Paradise" (Kemi)
Contact:

Sunnuntai 1.8.10

Postby Jenkki-MLC- » Sun 01.08.2010 10:32

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa valmistautuminen elokuun kuulaisiin iltoihin kuin kuuntelemalla Nashville Cafen lähetys? Kyseessä on kuitenkin luonnonmukainen, terveellinen ja aito tuote.

Tänäänkin tarjolla on monituisen korvaan tarjoiltavan aterian lisäksi juttuja ja juoruja maailmalta, sekä tietenkin hyvää ja ravitsevaa kantrimusiikkia.

-Tuokion Turisijat, nuo mainiot miehet mikrofonien takaa, Dj Eddy ja Risto Joensuu ovat napanneet aiheekseen John Andersonin, joka on ainakin Riston suuri suuosikki.

-Keittiömestari DJ Arto puolestaan on järkännyt suoranaisen juhlaseoksen, sillä juhkaan on aihetta. Tänään on vuorossa 50. Keittiömestarin Kootutu Seokset osa. Tästä syystä tarjoillaankin kaksi eri tarjoilua yhdellä kertaa. Kannattaa ottaa osansa.

-Myös toinen Arto, elikkäs Rissanen on ahkeroinut Sano Se Suomeksi-sarjan parissa ja on työstänyt suomen kielelle Panun toiveesta Tom Russellin kappaleen The Sky Above, The Mud Below, upea tarina!

Ja tietenkin ohjelman loppupuolella pääset Sinä kuulemaan omat toiveesi kun vuoroon tulee Tätä Sinä Toivoit.

Siinäpä särvintä yhdelle sunnuntaille.

Tarjoilu aloitetaan klo 18
http://www.merilapincountry.net
-It´s not the years, it´s the miles-

Jenkki-MLC-
Posts: 52
Joined: Wed 26.04.2006 21:04
Location: "Backwood Paradise" (Kemi)
Contact:

Sunnuntai 1.8.10

Postby Jenkki-MLC- » Sun 08.08.2010 13:29

Elokuun puoliväli alkaa olla jo käsillä. Illat hiljalleen jo hämärtää ja kuulaus laskeutuu nummille, aroille ja aavoille ja hienoinen tuulenvire leikittelee vähitellen vihreyttään menettävien heinänkorsien kanssa.

Ilta auringon viime säteet vielä lämmittävät yksinäistä kulkijaa, jonka matka on päämäärätöntä taivallusta, merkityksetöntä vaellusta ei mistään mihinkään. Kulkijan tiedonjano on kuitenkin sammumaton ja kantrihammastakin jo kolottaa. "Tuo riivatun hammas alkaa osoittamaan merkkejä olemassaolostaan viimeistään sunnuntai-iltapäivällä", sanoo vaeltaja itsekseen. Niin, itsekseen, ei hänellä ole matkaseuraa, joka osaisi johdattaa hänet virkistävien sävelien luo.

Yksinäinen kulkija saapuu määrämättömältä vaikuttavan aukean ääreen ja tuntuu tuumailevan seuraavaa suunnan valintaa. Olisiko tämä viimein se oikea valinta? Tähänastiset reitit ovat johdatteneet vain jumputuksen ja vilkkuvalojen lohduttomaan maailmaan.

Kulkijan sielu kaipaa jo oikeaa hengenravintoa. Suuria tarinoita elävästä elämästä, hyvää seuraa, hyviä ystäviä, sitä kaikkea hän täältä etsii.

Onko se täällä jossain? Paikka josta hän on kuullut niin monta tarinaa. Vaikuttaa jopa siltä, että ei niin täydellisesti yksinäiselle kulkijalle sopivaa paikkaa voi olla olemassa. Tuollako se on? Tuonko solan päässä vai kenties tuon notkon takana? Mistäpä kulkija sen voisi tietää.

Kulkija tuntee jo toivottomuutta matkansa suhteen. Pitäisikö sittenkin palata kotimaisemiin ja tunnustaa tappionsa. Kertoa kaikille, että hän tavoitteli mannaa taivaalta, jota ei sitten koskaan löytänytkään. Siinäpä olisi naapurin muorilla taas naurun aihetta. Se sama muori väitti aikoinaan Michael Jacksonia kantriartistiksi, mikä tietämätön tollo! Sekoitti varmaan Alan Jacksoniin, niin sen täytyi olla. Ei kotiin ei voi palata, sitä irvailua ei sielu kestäisi. Lienee parasta jäädä tänne, eihän kukaan Kulkijaa kaipaisikaan.

Yksinäinen Kulkija lankeaa uupuneena maahan odottamaan kovan kohtalonsa toteutumista. Hän ei jaksa enää askeltakaan. Ei sinänsä, eipä hän tietäisi mihin mennäkään. Tämä on siis se loppu.

Juuri hämärän rajamaille lipuessaan Yksinäinen Kulkija tunteen käsivarressaan voimakkaan tempaisun. Mitä nyt tapahtuu?! Hei mihin minua viedään!? Kuka on tuo voimakas mies, joka määrätietoisin ottein korjasi Kulkijan talteen kylmenevän aron armoilta?

Siristävin, uupunein silmin hän on näkevinään oudon miehen rinnassa tekstin, "Järjestyksenvalvoja". Mitä kummaa? Mitä järjestystä täällä keskellä yhtään mitään pitää valvoa? Ja mihin ihmeeseen tässä ollaan menossa? Kulkija ei saa vastausta näihin kysymyksiin, eikä jaksa vähillä voimillaan muuta kuin myötäillä.

Edessäpäin kajastaa hiljalleen valoa. Onko jo aamunkajo saavuttamassa nämä syrjäiset tienoot? Ei sentään, valohan vilkkuu! Tavallaan kovin kutsuvasti ja jotenkin maagisen hypnotisoivasti. Vahvoin ottein tuo outo järjestyksenvalvoja kuljettaa Kulkijaa aina kauemmas tuosta määrittelemättömästä metelistä jota hän oli tähän asti joutunut kuuntelemaan. Sen oli väitetty olevan kantria, mutta Kulkija tiesi, että asian laita on täysin toisin. Hän oli lähtenyt etsimään vastausta.

Kummalisesti Kulkija tuntee, että hänen sydämensä valtaa lämpö ja toivo. Tuo tunne voimistuu sitä mukaa mitä pidemmälle matka järjestyksenvalvojan kanssa etenee. Ja aina vaan voimakkaampana tuo tunne valtaa Yksinäisen Kulkijan mielen kunnes viimein hän näkee sen mitä hän ei uskonut koskaan näkevänsä, sen mitä ei pitänyt olla olemassa kuin legendoissa ja tarustoissa, sen jonka niin moni oli kuitenkin jo löytänyt ja joutunut sen valtaan, eikä enää voi elä ilman sitä!

Nyt oli Yksinäisen Kulkijan vuoro!

Siinä se vihdoin kaikkien vaivojen jälkeen on, niin kutsuvana ja houkuttelevana: NASHVILLE CAFE! Tuo kaikkien kantrikapakoiden äiti, isä serkku ja veli! Järjestyksenvalvoja vie Kulkijan heiluriovista sisäpuolelle, istuttaa hänet tiskille ja viimein Kulkija kuulee sen mitä ei uskonut koskaan kuulevansa! "I Love This Bar", niin Rakastan Tätä Baaria, enkä lähde täältä enää koskaan pois.

Liity Yksinäisen kulkijan ja muiden vieraiden seuraan klo 18 http://www.merilapincountry.net ja nauti vaikkapa näistä: Tuokio Turinaa, Keittiömestarin kootut seokset, Sano Se Suomeksi ja Tätä Sinä Toivoit.
-It´s not the years, it´s the miles-

Jenkki-MLC-
Posts: 52
Joined: Wed 26.04.2006 21:04
Location: "Backwood Paradise" (Kemi)
Contact:

15.8.10 sisältää tärkeän tiedotuksen!

Postby Jenkki-MLC- » Sun 15.08.2010 15:11

Taas sunnuntaita pukkaa, kuten lauantain jälkeen on tapana. Yhtä varmasti kuin Suomeen kuuluu lisävero, kuuluu sunnuntaihin Nashville Cafe. Tämä sunnuntai ei tee poikkeusta. Vasta seuraava sen tekee, sillä 22.8. EI tule Nashville Cafea. Seuraava lähetys tulee suorana Meri-Lapin Country Camp 2010 tapahtumasta 28.8.10 JO klo 17.30.

Mutta eipä mennä asioiden edelle! Tänään vuorossa on vielä ihan "tavallinen" Nashville Cafe perus rakennuspalikoineen. Tuokio Turinaa sarjassa pääsemme tutustumaan Alabama-yhtyeeseen DJ Eddyn ja Riston opastuksella ja Keittiömestari DJ Arto on Koonnut Seoksensa aineosinaan suomalaisen miehen menneisyys ja nykyisyys sekä Dwight Yoakamin Honky Tonk Man.
Arto Sanoo tänään Suomeksi, että Jimille ei kannata ryttyillä, elikkä "You Don't Mess Around With Jim" ja jälkiruokana tarjoillaa tietenkin toivemusiikki kun on Tätä Sinä Toivoit ohjelman vuoro.

Tällä kattauksella pitäisikin pärjätä sitten pari viikkoa, eli kannattaa tankata kunnolla ottaa vielä santsitkin!

Tervetuloa Nashville Cafen tiskin ääreen klo 18
http://www.merilapincountry.net
-It´s not the years, it´s the miles-

Jenkki-MLC-
Posts: 52
Joined: Wed 26.04.2006 21:04
Location: "Backwood Paradise" (Kemi)
Contact:

Zunnuntai 5.9.10

Postby Jenkki-MLC- » Sat 04.09.2010 13:30

"Kun saapuu syys, niin lehdet puiston, lehdet puiston se hehkumaan saa loistoaan". Näin lauloi mm.Kuningas Ola vuonna 1958 ja kun syyskuun puolelle olemme siirtyneet, nin syksyhän on tosiasia.
Tosiasia on myös se, että Nashville Cafe on palannnut omiin kotinurkkiinsa pienen ulkoilmaravintola muodonmuutoksen jälkeen Meri-Lapin Country Camp 2010-tapahtumassa.

Tuttuja juttuja on tarjolla tötterön täydeltä kantrinnälkääsi tyydyttämään, mutta näiden lisäksi poikkeamme Furuvikin Scandinavian Country Fair-tapahtuman jälkitunnelmissa ja vilkasemme tämän vuoden CMA Awards ehdokasasettelua.

Tuokio Turinaa puolestaan on siinä mielessä "normaali", että Risto Joensuu uon palannut ottamaan oman paikkansa Dj Eddyn turinakaverina ja tällä kertaa aiheena on Linda Ronstadt.

Keittiömestari DJ Arto on koostanut seoksensa menneestä, nykyajasta ja Tracy Lawrencesta. Perimmäisenä mietinnän alla on, että oliko ennen sittenkin paremmin.

Viime viikolla palasi ohjelmaistoon myös Jorma Leitzingerin luotsaama Kantririvitanssiminuutti ja tänään vuoron saa 10.tanssin 2. kasin sarja. Mainittakoon, että Jorma on koostanut tanssit 1-9 yksiin kansiin lakanoineen ja äänitiedostoineen. Tätä mainiota julkaisua voit hankkia itsellesi Meri-Lapin Country Ry.n kautta. Toimi pian, tuotetta on rajoitettu määrä.

Sano Se Suomeksi-sarjassa toteutuu Tuiskun toive, jonka hän oli jättänyt Meri-lapin Country Ry:n keskeustelufoorumille. Hän toivoi kuulevansa suomennoksen Chris LeDouxin biisistä The Passenger ja tämän toiveen Arto siis tänään toteuttaa.

Ja lisää toiveita toteutuu kun on jälkiruoka aika, eli vuoron saa Tätä Sinä Toivoit-toivemusiikkiosio.

Tämä kaikki ja paljon muuta alkaen klo 18 -----> http://www.merilapincountry.net
-It´s not the years, it´s the miles-

Jenkki-MLC-
Posts: 52
Joined: Wed 26.04.2006 21:04
Location: "Backwood Paradise" (Kemi)
Contact:

SUNNUNTAI 12.9.10

Postby Jenkki-MLC- » Sun 12.09.2010 11:10

Toisinaan sanotaan, että lyhyestä visti kaunis. No, kokeillaan:

-Tuokio Turinaa jatkuu ensi viikolla, tänään Eddy kertoilee meille Robert Martinista.
-Keittiömestarin Kootut Seokset aiheena Alaskan matkailu
-Kantririvitanssiminuutti: 10.tanssi, 3.kasi
-Sano Se Suomeksi: Päivin Toive: Trace Adkins:Ladies Love Country Boys
-Jälkiruokana Tätä Sinä Toivoit.

tämä kaikki ja paljon muuta klo 18
http://www.merilapincountry.net
..
-It´s not the years, it´s the miles-

Jenkki-MLC-
Posts: 52
Joined: Wed 26.04.2006 21:04
Location: "Backwood Paradise" (Kemi)
Contact:

Sunnuntai 19.9.10

Postby Jenkki-MLC- » Sun 19.09.2010 15:24

Uusi sunnuntai uudet kujeet...juujuu ei rimmaa ei.

Siitä huolimatta Nashville Cafe avaa ovensa klo 18 pitääkseen ne auki ainakin klo 20 saakka.

Tällä kertaa tarjonnasta löytyy sekä uutta, että tuttua ja turvallista.
Uutuutena on sarja "Nashville Cafe On The Road". Kyseessä on roadtrip-tyylinen matkakertomus Sarin, Päivin, Kaitsun ja Tonin reissusta ristiin rastiin Suomen maata.
Tänään lähdetään liikkeelle ja päädytäänpä vielä Pudasjärvelle asti, Liekolan Ranchille.

Tutumpia artikkeleita edustavat Tuokio Turinaa, joka on palannut ohjelmistoon viikon tauon jälkeen aiheenaan Albert Lee ja turisijoina DJ Eddy ja Risto Joensuu.
-
Keittiömestari DJ Arto on koonnut seoksistaan aikamatkan vuoteen 1977 ja pilkistääpä padasta myös Country Express, tuo lienee tunnetuin ja menestynein suomalainen kantribändi.
-
Kantririvitanssíminuutissa Jorma viimeistelee tänään jo 10. tanssin ja muistathan, että nuo aiemmat yhdeksän tanssia on koottu yksiin kansiin lakanoineen ja ohje cd:llä varustettuna! Tuon ihanuuden voit ostaa itsellesi 10 euron hintaan osoitteesta nashvillecafe(ÄT)hotmail.com
--
SanoSeSuomeksi kehoittaa tänään Jeesusta tarttumaan rattiin kun Sari suomentaa Carrie Underwoodin kappaleen Jesus, Take The Wheel.
-
Ja kuorrutuksena kakussa tai kirsikkana kokkareessa on Tätä Sinä Toivoit-toivemusiikkiosio, kuinkas muuten.
-
Tämä kaikki siis tänään sunnuntaina klo 18
http://www.merilapincountry.net
-It´s not the years, it´s the miles-

Jenkki-MLC-
Posts: 52
Joined: Wed 26.04.2006 21:04
Location: "Backwood Paradise" (Kemi)
Contact:

Sunnuntai 3.1.10

Postby Jenkki-MLC- » Sun 03.10.2010 10:53

Vastahan sitä syyskuuhun vaihdettiin ja nyt on jo LOKAKUU!
Mahdotonta kyytiä aika etenee ja syksy senkun syvenee. Pimeneviin iltoihin valonpilkettä tarjoilee Nashville Cafen neonkyltti joka tänäänkin sytytetään johtamaan kantrikansa oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan kun tarjolla on parasta kantria ja parasta aikaa.

Tarjoiluun sisältyy tänään niin On The Road nautittua pikalounasta kuin pitemmän kaavan Keittiömestarin Koottujen Seosten outlaw-aterioita Billy Joe Shaverin kanssa, sekä Tuokiollisen turinan ohessa nautiskeltu Kris Kristofferson.
Jalalla on aika pistää koreasti Kantririvitanssiminuutissa Jorma kera ja Arto vie meidät rodeotunnelmiin suomennoksessaan Chris LeDouxin biisistä Old Red.
Jälkiruoaksi tarjoillaan tietenkin toivemusiikkia.
Tämä kaikki ja paljon muuta tänään klo 18
http://www.merilapincountry.net
-It´s not the years, it´s the miles-

Jenkki-MLC-
Posts: 52
Joined: Wed 26.04.2006 21:04
Location: "Backwood Paradise" (Kemi)
Contact:

Sunnuntai 10.10.10

Postby Jenkki-MLC- » Sat 09.10.2010 14:44

NASHVILLE CAFE UUTISIA!...ei niin hyviä... =/.
Wintoosa sanoi sopimuksensa irti uudelleenasennus on käynnissä. Iso osa radion tarvitsemista ohjelmista menevät niinikään uusiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Nashville Cafe ei avaa oviaan sunnuntaina ainakaan suorana, sillä on ohjelmaa ei ehdi saada valmiiksi.
Voi olla, että otetaan joku kiljoona vuotta vanha lähetys ja muistellaan menneitä.

Urakka jatkuu, pahoitteluni!
-It´s not the years, it´s the miles-

Jenkki-MLC-
Posts: 52
Joined: Wed 26.04.2006 21:04
Location: "Backwood Paradise" (Kemi)
Contact:

Postby Jenkki-MLC- » Sun 10.10.2010 15:07

Niin se vaan on, että kun ei kerkiä korjaamaan niin ei. =/. Tästä seurauksena tänään NASHVILLE CAFESSA matkaamme ajassa vuoden taaksepäin 11.10.009 on tavoite päivämäärä. Mikä oli meininki tuolloin, kuulet sen alkaen klo 18.
Syynä tähän poikkeukseen on siis harmittava tietokonejärjestelmän romahtaminen, josta elpyminen on jo kuitenkin voiton puolella eli ensi viikolla ollaan jo reaaliajassa. Pahoitteluni.
http://www.merilapincountry.net
-It´s not the years, it´s the miles-

Jenkki-MLC-
Posts: 52
Joined: Wed 26.04.2006 21:04
Location: "Backwood Paradise" (Kemi)
Contact:

SUNNUNTAI 17.10.10

Postby Jenkki-MLC- » Sun 17.10.2010 15:14

Heps!
Nyt PITÄISI teknisten probleemienkin olla takanapäin, siis PITÄISI!
Mikäänhän eo ole niin varmaa kuin epävarma, mutta kaikki järjestelmät tuntuvat toimivan ja se lupaa hyvää tämän sunnuntain Nashville Cafelle.
Tällä kertaa jututetaan Jorma Leitzingeria Get In Line-aiheesta, Turistaan Tuokio Bellamy Brothersista, tanssitaan Kantririvitanssiminuutin 11.tanssin 3.kasi, matkataan On The Road Haapavedelle, nautitaan Keittiömestarin kokoamaa ja sekoittamaan Jambalayaa, mietittään, että miksi kaikki haluavat Kick My Ass, tai kun Suomeksi Sanotaan, miksi kaikki haluavat vetää Artoa turpaan ja kuunnellaanpa vielä muutama toivebiisikin kun Tätä Sinä Toivoit csaa vuoroa.

Tämä ja paljon muuta tänään klo 18, tiedät kyllä missä. Ai etkö? No:
http://www.merilapincountry.net
-It´s not the years, it´s the miles-


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests