tällaista

Amerikan intiaaneja ja intiaanikulttuureja koskeva keskustelu
Vastaa Viestiin
Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » La 26.05.2018 12:56

Ihmiset puhuvat koko viikonlopun Veikkauksen jättipoteista. Jos tulisi kohdalle, niin tässä olisi vene jolla mennään keliin kuin keliin avomerellä tai tietysti rajat tulevat siinäkin vastaan l. kun yli 17 m/s tuulee, niin todellisuudessa sinne mennään vain luotsiveneillä ja rannikkovartioston super-malleilla.

Tämä vene on legendaarinen Boston Whaler Outrage 420 ja neljä 350 hv Mercury Velaron V8 perämoottoria, joten vaikka lottovoiton saisi niin veneen pystyy ostamaan, mutta ei Suomen bensan hinnoilla ole varaa ajaa edes lottovoitolla. Turha haave siis.
Kuva

Omalla Aquador 25 WA:lla en lähde avomerelle jos tuuli on yli 10 m/s, koska siinä ei ole mitään hauskaa. Ainoa jos joutuu huonon sään yllättämäksi , niin täytyy olla vene jolla pääsee nopeasti takaisin rannikolle ja turvallisesti. Järkevä veneilijä kuuntelee merisään ja tuulitiedoitukset ennen lähtöä ja ottaa varoituksista vaarin. Ukkosmyrsky on ainoa joka voi yllättää, vaikka säätiedot olivat ok. lähdettäessä.Nauran juttuja kun aikuiset äijät kertovat, että olivat uistelemassa Porkkalan selällä Busterilla ja tuuli oli vaivaiset 14m/s. Siinä ei uistella enään millään veneellä ja ajaminen on yhtä helvettiä ja koko ajan on henki kurkussa.

Tässä karu avovene ala' suomalaista laatutyötä Faster joka lyö Busterin mennen tullen merikelpoisuudessa. Hitsattu alumiini 6mm(ei niittipaatti) ja merenkulkuominaisuudet kokoluokassaan huippuluokkaa. Hintakin on hyvin kohtuullinen uutena pakettina. Tälläisen ostaisin jos vielä harrastaisin vetouistelua samassa mittaluokassa kuten takavuosina tein. Ei mikään kaunotar mutta tukeva vene roisiin käyttöön.

Faster 625 CC, Honda 150 HV- nelitahti
Kuva

Uutus Faster 635 SC BF Honda 150 HV
Kuva

Witko

T Tienpää
Viestit: 676
Liittynyt: To 25.08.2016 15:22

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja T Tienpää » Ke 30.05.2018 17:30

Ei mitään suurta mainetta ja kunniaa niittänyt, mutta traileri vaikutti riittävän karulta jotta tilasin dvd:n sarjasta Texas Rising. Muutamia näytti olevan vielä discshopissa:

https://www.youtube.com/watch?v=lhNMwO8XQUw

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ke 30.05.2018 19:30

T Tienpää kirjoitti:Ei mitään suurta mainetta ja kunniaa niittänyt, mutta traileri vaikutti riittävän karulta jotta tilasin dvd:n sarjasta Texas Rising. Muutamia näytti olevan vielä discshopissa:

https://www.youtube.com/watch?v=lhNMwO8XQUw
*********************************************************'
Ihan kelpo katseltava kun vertaan John Waynen Alamoon joka murtaa katsojan piece by piece tyyliin ja lopuksi katselija on ihmisraunio. Alamon ikäraja täytyisi olla K-2. Tässä History Channelin Texas Rising on hyvää realismin tavoittelua ja katsoin koko sarjan netistä alkuvuonna jo. Vielä sen verran että Waynen Alamo-leffa täytyisi ehdottomasti laittaa esitys-ja katselukieltoon. Tuo elokuva loukkaa jokaista pienenkin järjenhitusta omaavaa ihmistä lapsen asteelle ja rangaistus tämän elokuvan katselusta olisi sopivat,että joutuisi katsomaan Huutokauppakeisarin Paska Akin ja Vosu Helin kaikki jaksot putkeen. Että vie Witkoa korpee nyt.

Tämä valokuva voisi olla aito daguerrottyyppinen valokuva v. 1836, sillä niin on autenttisen näköiset näyttelijät ja ulkoasu, puvustus ja hiusbloki ikään kuin hulvaton. Waynen ihmelakista tulee mieleen reva tai rotannahka lippis.
Kuva

Witko

Haukka
Viestit: 6326
Liittynyt: Pe 12.03.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Haukka » To 31.05.2018 08:55

Tilattu on tuo Texas-DVD. Onhan aihe mielenkiintoinen. Eri juttu mitä fiktiota meille tarjotaan.
Ja mitä Witkon suosikkilistan häntäpäähän tulee, niin minua ei huutokauppakeisari eikä hänen uhkea Heli-vaimonsa ärsytä ollenkaan. Helissä pn tuhtia silmäniloa tällaiselle vanhemmalle häiskälle, joskin kiloja on kertynyt yli kotitarpeen. Hoikempi Heli olisi upea ilmestys, sillä kyllä hänessä on hyviä puolia paljonkin.. Palsamäki puolestaan on suomalaisen miehen perustyyppi, ehkä vähän puheliaampi. Hänenlaisiaan näkee sadoittain.

Kuva

Ja Tienpäälle. Seat Arona keräsi hienot pisteet TM:n vertailutestissä, mutta silti uljas korealaiskaksikko ylti voittoon. Eivät korealaiset ominaisuuksillaan Seatia päihittäneet, vaan vertailun aikana havaitun hengenvaarallisen ilmiön takia. Ilmiö koski nimenomaan Seatia, joka päätettiin "hyllyttää". Ainakin VW Polo kärsii samasta ongelmasta, joten Hyundain ja Kian palkkaamat ilkityöntekijät eivät ole aiheuttaneet Seatin nöyryytystä.
Haukka

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » To 31.05.2018 10:54

Akin ja Helin katseleminen telkusta on minulle yhtä helvettiä(katselen sitä joskus masokismin takia about vartin) ja se lisää tuskaa, että mainittuja akeja on sadoittain tarpomassa pitkin Suomen aarniometsiä. Helin paino on revennyt myyttisiin mittoihin ja on tuskallista katsoa tämän rouvan punneruksia. Sairaalloinen epäterve valkoinen liha pursuaa ulos vaatteista. Ainoastaan vielä huononmpi sarja on aina autenttinen Tuurin Kyläkauppa ja Vesan legendaariset silmäpussit (säkit).

Tässä ryypätään ja lasten katseluaikaan tälläistä jäätävää viinan kanssa plutraamista ei saisi näyttää teineille ja Witkolle.
Kuva

Tämä on jo törkeää, sillä umpihumalaista Vesaa lyödään telkkuun ja taas teinit ja Witko ovat tuskissaan ja alkaa tekemään pirusti viinaa mieli. Tästä myös lakiehdotus heti vireille ja samalla Vesa aktiivimalliin mukaan exe kaalinpäitä nostelemaan Petroskoin Kaalikombinaatiossa tai helvetillinen risusavotta äijälle niskaan.
Kuva

Tässä on oikeanlaista ohjelmaa valistuneille ihmisille ja Witkolle.
Kuva

Witko

T Tienpää
Viestit: 676
Liittynyt: To 25.08.2016 15:22

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja T Tienpää » To 31.05.2018 11:53

Haukka kirjoitti:Ja Tienpäälle. Seat Arona keräsi hienot pisteet TM:n vertailutestissä, mutta silti uljas korealaiskaksikko ylti voittoon. Eivät korealaiset ominaisuuksillaan Seatia päihittäneet, vaan vertailun aikana havaitun hengenvaarallisen ilmiön takia. Ilmiö koski nimenomaan Seatia, joka päätettiin "hyllyttää".
Omastani vaihdetaan viikon päästä nuo turvavyöt. Erikoinen ongelma, takapenkin keskellä pitää jonkun istua jolloin vasemman puolen matkustajan turvis voi ääritilanteessa pettää. Ihme että noinkin nopeasti havaittu.

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » La 16.06.2018 12:27

Sillä aikaa kun hieron Sir Aki Benjamin Palsamäen ala' Huutolaiskauppiaan kanssa vaimon vaihtokauppaa, niin yksi asia on pientä Witkoa jäänyt painamaan mieltä ja se on, mitä ihmettä ihmiset huutokaupassa Palsamäen ranchilla ostavat. Käytettyjä liikennemerkkejä. Itse ajattelen että mitä ihmettä minä pihassani teen "miehiä työssä", "tietyömaa menossa", "vaarallinen mutka tulossa" ja kaiken kruunaa tietysti " kielletty ajomerkki" ym. kivat merkit.
Muutama muukin artikkeli on jäänyt mieleen mm. kupariset pannut, joista maksetaan kolme kertaa enemmän kuin uutena kaupassa ja huoltoaseman iso valotaulu exe. Teboil-merkki pihassani jököttämässä, sekä lukuisat mitä surkeammat lintupöntöt, joihin ei yksikään Suomessa asuva kuukkeli pesää tee. Itse en ole nähnyt mitään arvokasta myytävää vaan pelkkää krääsää, joiden arvo pyörii minusta euron asteella.
Kaiken huippuna on Markku" Benjamin" Wrightin tekemät potkukelkat, joissa on punainen vauhtiväri, kananverkkoaitaa ja puisia kauhoja sekä sauvoja.

Gulfin merkki
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tämä myyntiartikkeli on kaiken huippua. Upea rantamökki l. ranchi de la Nilsiä.
Kuva

Witko

Haukka
Viestit: 6326
Liittynyt: Pe 12.03.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Haukka » La 16.06.2018 18:37

Mietippä Witko millaisia tuloja tuolla romulla vedetään vuodessa. Ei tuohon ihan joka kauppias pysty, vaikka ei romua myisikään. Minä nostan heille hattua ja toivon esimerkiksi Texasin huutokaupanpitäjien ottavan mallia Palsanmäen pariskunnasta.

https://www.apu.fi/artikkelit/400-000-e ... -harmittaa

Minä kävin pentuna vanhempieni kanssa usein huutokaupassa. Porilainen kuuluisuus Eliias Kukkonen oli sanataituri, joka pystyi myymään aivan arvotonta roinaa kovaan hintaan. Kukkonen osasi myös ottaa yleisönsä ja oli tarvitessaan lipevääkin lipevämpi. Minun äitiäni Elias kuitsui eräässä kauppatapahtumassa Elizabeth Taylorin näköiseksi hurmaavaksi rouvaksi. Äiti oli hyvin otettu ja sanoi, että kyllä tuo Kukkonen on sitten hieno mies. Juuri tuo on jäänyt näistä huutopkaupoista parhaiten mieleen. Eliaksella oli tapana myydä huutokaupan päätteeksi eräänlaisia romulaatikoita, joiden sisältöä ei nähnyt kukaan huutajista. Isukki huusi kymmeniä romulaarikoita ja joskus niistä saattoi löytyä arvokastakin roinaa. Veikkaan, että Witko Senior muistaa hyvin Kukkosen. Palsanmäki menee samalla lailla kansaan, sillä meklarin on oltava suulas. Hesassa en ole huutokaupoissa käynyt ja kirpputoreillakin aika harvaan tahtiin.


Kuva
Haukka

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » La 16.06.2018 19:01

Kyllä Witko on ollut baskeripäisen Einarin Poliisilaitoksen pakkohuutokaupassa joskus 1980-luvun taitteessa, kun myytiin polkypyöriä ja sen verran jäi mieleen Eliaksesta että saatanan pieni kääpä ja ruma kuin Hulmaani(intialainen temppeliapina) ja liian pienikokoinen ja laiha sekä lurjus ja trokarikin kaiken päälle. Pawn Starsin poppoolle on tullut Jenkeissä lähes konkurssi eteen ja siinä olen samaa mieltä että tietysti Akin on oltava hyvä puhumaan, sillä ammatti on sen verran lipevä ja pirusti joutuu Aki & Heli syömään höyrymakkaraa autossa ja juo se Aki aina viinaa kun Heli antaa. Itse absolustina ja uskon miehenä en voi hyväksyä Akin viinan juontia. Oletkos Haukka Wainaa III laskenut myynnin jälkeen ns. voiton, sillä löpöön menee paljon euroja joka keikka ja grilliruoka ja viinakaan ei ole halpaa. Eli jos voittoa saa yhdestä viikonlopusta about 2 000 euroa- menot, niin ei siinä hurrata. Markun elättäminen ei ole myöskään halpaa lystiä. Kolmen Reesuksen on saatava siis paljon makkaraa ja viinaa. Ei tule mitään ei ei ei................................

Tietysti yrittäjäperheestä kun tulen, niin tunnen sympatiaa Akin ja Helin bisneksille, koska ei se ole minun kilpailu-bisnestä. Minä myyn nykyään vain pelkkiä telkänpönttöjä ja vaimo myy itse.........n tai ei sentään, vaan japanilaisia savikukkoja. Hyvänä bisnes viikonloppuna saamme kevyesti 200 ekua kasaan ja kuukaudessa huikeat 800 ekua, mutta emme syö höyrymakkaroita ja alkoholia????????????????????

Witko pisnis mies

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ti 19.06.2018 15:19

Ajattelin heittää Keisari Akille seuraavan tarjouksen kun Witkon vaimon vaihtokauppa Heliin epäonistui, johtuen vaimoni jatkuvasta ryyppäämisestä ja näissäkin synkkäreissä Witko joutui juomaan runsaasti etyyli alkoholia.Kuvassa yksi tuttu alkoholisti hirnuu kuin Witko ja se peli ei vetele Witkolle. Tarjoaisin Akille tätä japanin tyttöä , kun on sinkku jopa tällä hetkellä ja hyvässä hapessa. Hampaat ovat vähän vinksin, mutta tämän ladyn uhkea rintamus antaa sen anteeksi.

Siis keskimmäisestä pinkkiasuisesta madamesta on kyse. Heli otetaan vaihdossa ja viedään heti täydelliseen kuntotarkastustutkimukseen ja sen jälkeen läpiajo, koska Helillä on niin paljon jo kilometrejä taulussa. Toivotaan ettei reputa sillä Aki Von Balsa joutuu maksamaan kauheat korvaukset sutikaksi ruvenneelle monsieur Witkolle. Höyrymakkara ei kelpaa maksuvälineeksi kulta tai eurot Sir Aki Von Balsa !

Kuva

Kuva

Kuva

Witko sutikka

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ke 20.06.2018 12:52

Jaahas ei ollut yksi kuva auennut entisestä kauppatavarasta.

Siinä renttuilun mallia ala Nippon.
Kuva

Witko

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ke 20.06.2018 13:09

Tämä kuva ei ole feikki, vaan otettu lomamatkalla- 2016 Thaimaassa, Bangkokissa Samutprakan Krokotiili-farmilla ja Toni poika on 12. vuotias kuvanotto hetkellä. Siis aito Bengalin tiikeri. Kahleilla on kiinni ja kuvan ulkopuolella on kolme vartijaa valmiina, mutta silti en suostunut itse tai vielä vähemmän vaimo menemään kuvaan. Tiikeri on varmasti syötetty täyteen ja jokunen rauhotuspiikkikin on annettu mutta silti................ Molemmat tuffat ja mummut saivat sydärin melkein tuosta kuvasta ja lastenlapsen tempauksesta. Oli pakko myöntää kotona pojalle että ei olisi isukki uskaltanut tuohon kuvaan. Krokoja ei suostunut Tonikaan menemään lähelle. Niitä krokotiili-kuvia on myös, jossa kesyttäjät työntävät päätään lähes kitaan.
Kuva


Tekivätköhän köyhät Thaikut riisipalkalla noita krokotiili tempauksia.

Witko

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ke 20.06.2018 13:13

Tässä tämä ei aeunnut kuva kahdesta naikkosesta joista ei tullut sittenkään Akin vaimoja. Täytyy se olla joku kunnioitus itselläkin, koska höyrymakkaraa syövät naiset eivät ole kovinkaan seksikkäitä paitsi jos ovat juoppoja.


Kuva

Witko

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ke 20.06.2018 17:03

Witko kirjoitti:Tämä kuva ei ole feikki, vaan otettu lomamatkalla- 2016 Thaimaassa, Bangkokissa Samutprakan Krokotiili-farmilla ja Toni poika on 12. vuotias kuvanotto hetkellä. Siis aito Bengalin tiikeri. Kahleilla on kiinni ja kuvan ulkopuolella on kolme vartijaa valmiina, mutta silti en suostunut itse tai vielä vähemmän vaimo menemään kuvaan. Tiikeri on varmasti syötetty täyteen ja jokunen rauhotuspiikkikin on annettu mutta silti................ Molemmat tuffat ja mummut saivat sydärin melkein tuosta kuvasta ja lastenlapsen tempauksesta. Oli pakko myöntää kotona pojalle että ei olisi isukki uskaltanut tuohon kuvaan. Krokoja ei suostunut Tonikaan menemään lähelle. Niitä krokotiili-kuvia on myös, jossa kesyttäjät työntävät päätään lähes kitaan.
Kuva


Tekivätköhän köyhät Thaikut riisipalkalla noita krokotiili tempauksia.

Witko
P.s. Töissä tiikeri näkyi ja Toni samoin, nyt ilmoittaa sinistä vain. Kyllä minä sen tiikerin kuvan saan laitettua.

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ke 20.06.2018 18:56

Saamari ja uusi yritys tiikeristä ja päälle krokotiilit.

Kuva

Kuva

Witko

Vastaa Viestiin